12.9 C
New York kenti

Çalıkuşu 2. Bölüm

Published:

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği Çalıkuşun’da; Göz aşkı görür. Gönül aşkı ister. Dil, söze gelir.

Kamran’ın dul Neriman’la ilişkisini öğrenen Feride, bu sırrı saklama karşılığında Kamran’la bir anlaşma yapmıştır. İki aşık izlenimi vermek. Ya anlaşmaya uyulacak, ya da Neriman’ı herkes öğrenecek.

Annesini kaybetmesiyle küçük yaşta öksüz kalan Feride, asker olan babası tarafından İstanbul’a anneannesinin yanına getirilir. Anneannesi de ölünce, babası iyi bir tahsil alması için Feride’yi Notre Dame de Sion Fransız Yatılı Okulu’na yazdırır. Burada haşarılığından ve okulun bahçesindeki ağacın tepesinden inmemesinden dolayı “Çalıkuşu” lakabını alır. Yaz tatillerini teyzelerinin yanında geçirmektedir. Kısa süre sonra babasını da kaybederek küçük yaşta hem öksüz hem de yetim kalır. Feride büyüdükçe çok güzel bir genç kız olur. Küçüklüğünden beri, kendisinden birkaç yaş büyük olan teyzesinin oğlu Kâmran’a gizli duygular beslemektedir.

Yapım: Tims Production
Yapımcı: Timur Savcı
Yönetmen: Çağan Irmak- Doğan Ümit Karaca
Genel Koordinatör: İlkay Doğan
Senarist: Sevgi Yılmaz
Görüntü Yönetmeni: Veysel Tekşahin
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Kostüm Tasarım: Serdar Başbuğ
Müzik: Aytekin Ataş
Eser: Reşat Nuri Güntekin
Jenerik Müziği: Esin Engin

Burak Özçivit (Kamran), Fahriye Evcen (Feride), Mehmet Özgür (Seyfettin), Elif İskender (Besime), Ebru Helvacıoğlu (Necmiye), Deniz Celiloğlu (Selim), Begüm Kütük Yaşaroğlu (Neriman), Pınar Çağlar Gençtürk (Münevver), Alptekin Serdengeçti (Levent), Güneş Hayat (Gülmisal Kalfa), Hülya Gülşen (Dilber Kalfa), Elif Sümbül (Sütlü Nuriye), Su Kutlu (Mişel), Ege Kökenli (Mari), Aslı İçözü (Sör Aleksi), Makbule Kurtlıyan (Sör Matild), Fehmi Karaaslan (Nizamettin), Yeşim Koçak (Güzide), Aliye Mutlu (Katina), Serkan Bilgi (Çarşaf Maruf), Esra Kılıç (Felike), Nesli Yılmaz (Nebibe), Sahra Verer (Nadide), Nurcan Şirin (Muzaffer), Erol Aydın (Arabacı Cumali), Ferhan Şensoy (Kristiyan Valez), Zuhal Yunga (Sör Süperiyör)

Çalıkuşu Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/calikusuresmi/
Çalıkuşu Resmi YouTube kanalı: https://goo.gl/ctMltz
Tims Resmi Facebook Sayfası(Official Facebook Page): https://www.facebook.com/timsproductions/
Çalıkuşu bölümler için tıklayın… https://www.youtube.com/watch?v=d1glHUTqIgY&list=PLNVQxwIO17k3k6aB7qwWFreUWijfOoyiv

#Çalıkuşu #BurakÖzçivit #FahriyeEvcen #KamranFeride

Related articles

Recent articles

spot_img